2013. január 25., péntek

Füstöltsajtos laskagomba


Szilvi receptje:-)

FÜSTÖLTSAJTOS LASKAGOMBA


HOZZÁVALÓK 3-4 főre: 1200Ft
-          ½ kg laskagomba
-          15-20dkg füstölt sajt /reszelt/ (kompromisszum a pelaoban)
-          3-4 tojás

- vöröshagyma
      - zsír
      - pirospaprika
      - paprika, paradicsom
      - só, bors /ízlés szerint/

ELKÉSZÍTÉS:
Kevés zsíron megpárolom az apróra vágott vöröshagymát, ráteszem a pirospaprikát, majd a csíkokra vágott laskagombát. Ízesítem sóval, paprikával, paradicsommal és kicsi vizet öntök rá, mert a laskának nincs akkora víztartalma, mint a csiperkének. Mikor megfőtt, a tojásokat elkeverem a lereszelt füstölt sajttal és hozzáöntöm a gombához. Folyamatos keverés mellett pár percig még forralom, míg a sajt megolvad és krémes lesz. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése